2015-02-04 09:12:33• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ön egészen sajátos módon gondolkodik

Napi horoszkóp február 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz, ez a meglehetősen kíváncsi bolygó a Kos jegyében áll. Megtörténhet, hogy emiatt ön is túl sok dologba akar belekóstolni, vagy túlságosan is indiszkrét lesz másokkal. Most még a Jupiter sem segít az önuralom gyakorlásában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön 12. sorsterületén álló Uránusz feszültséget jelez. Vigyáznia kell arra, hogy kinek mit mond el, mert a szavai nem biztos, hogy pontosan fejezik ki a valódi szándékait. Az összhangot most az teremti meg, ha szenvedéllyel cselekszik és beszél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója, a Merkúr, a Vízöntő jegyében áll, ezért hajlamossá válik a kapkodásra és az elhamarkodott cselekedetekre. Törekedjen arra, hogy az erejét és a figyelmét egy dologra összpontosítsa.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold közelít a Jupiterhez. Könnyen elbízhatja magát, amikor valami új dolgot kellene elsajátítania, és emiatt elhamarkodott kijelentéseket tehet, amit később kénytelen lesz módosítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz a Halak jegyébe került, és arra hívja fel a figyelmét, hogy igyekezzen rendet tenni az iratai között és az íróasztalán. Viselkedésében most a vezetni vágyás dominál. Fontos, hogy megfelelő partnereket találjon a munkáihoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Erős a kritikai érzéke, igyekszik szorgalmasan tanulni és dolgozni, mert a pontos ismeretek adják az ön számára a stabilitást. Ma a viselkedésében a szerénység dominál, ez egyfajta diszkrét bájt kölcsönöz önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az ön harmadik sorsterületén a Szaturnusz található, a rend, a fegyelem, és az előírások bolygója. Jó lenne, ha tanulmányozná a báli viselkedés szabályait, mert olyan eseményre kaphat meghívást, ahol komolyan veszik ezeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ön harmadik sorsterületén a Plútó áll, a mindent vagy semmit bolygója. Ön hatalmas energiát fektet abba, hogy jelenségekről, dolgokról pontos képet alakítson ki. Meglepően kimunkált tudásról tesz ma tanúbizonyságot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Több esélyt is kaphat arra, hogy megtanulhassa, hogyan kerülje el a szélsőségeket az életében. Találkozhat most egy olyan emberrel, aki komoly segítséget adhat arra vonatkozóan, hogyan formálja a jellemét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Önnek a tanulás egyáltalán nem okoz problémát, minden új ismeretet azonnal elhelyez egy bizonyos rendszerben. Most olyan dologgal kell találkoznia, aminek nem igazán találja a helyét, és ezért nehezebben boldogul.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön egészen sajátos módon gondolkodik, ezért lehet fiatal korában az újdonságok, a modernség és a haladás hírnöke. Ha azonban idősebb korában is a régi ismeretekhez ragaszkodik, azzal konzervatív színben tüntetheti fel magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma feltehetően úgy érzi, hogy valamihez nem kapott idejében segítséget. Keressen biztató, ösztönző embereket, akik mellett kibontakoztathatja a képességeit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: